Allan Olsen Solo // Hotel Nygaard, Læsø – Maskinhallen

Allan Olsen Solo // Hotel Nygaard, Læsø

Den 15. og 17. juli spiller Allan Olsen solokoncerter på Læsø og i Sæby. 

Billetsalget starter Lørdag den 8. maj 2021 kl. 10.00. 

”Begge steder er det med lokale kræfter bag koncerten. Og det er vi superstolte over at have få på plads. Som regionalt spillested arbejder vi med artister og arrangører om at få musikken ud. Og i denne meget specielle sommer er det virkelig fedt, at de lokale omkring Hotel Nygaard på Læsø og de frivillige på Kulturhuset Skovlyst i Sæby er klar”, udtaler spillestedsleder Jens Ole Amstrup, Maskinhallen Frederikshavn. 

Koncerterne er udendørs begge steder. Og billetter bliver solgt som unummererede siddepladser. Der vil være opstillet stole, og det må forventes, at publikum bliver anvist sæder i takt med, at de ankommer til koncerten.

De to koncerter er en del af Allan Olsens sommertur 2021.

Allan Olsen – Solo – 2021. 

Med mere end 20 pladeudgivelser og over 40 år som turnerende, er det ingen overdrivelse at kalde Allan Olsen én af grundpillerne i dansk sangskrivning og entertainment.

Olsen har de seneste år cementeret sin helt særlige position i showbiz. Siden han i 2013 slap havkatte-pladen, JØWT løs i musikbranchens hyttefad, har han disket op med anderledes og nytænkte vinkler på et liv som sanger, sangskriver – og senest osse som forfatter i Danmark.

Allan Olsen’s repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella.

Allan Olsen er altid garant, for et sjældent højt niveau. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum.

Tilmeld nyhedsbrev