Blues i Maskinhallen – Maskinhallen
  • Dato
    09/11 – 11/11/23
  • Koncertstart
    20.00
  • Billetpriser
    295 - 720 kr.
  • Køb billet

Blues i Maskinhallen

Arrangør: Blues Heaven / Blues Heaven APS

Festivalen Blues Heaven drysser atter stjerner på Maskinhallen

Udover de 17 koncerter i Arena Nord, Frederikshavn 10. & 11. november har blues festivalen igen samarbejdet med spillestedet Maskinhallen i Skolegade. Her afholdes 2 koncerter torsdag, fredag og lørdag til glæde både for de lokale og de mange tilrejsende udenlandske gæster. Igennem de seneste år har Blues Heaven haft publikum fra 17 lande.

Torsdag 9. november kl. 20
Bernard Allison
 har en baggrund som er dybt forankret i bluesens rige arv og en imponerende karriere bag sig. Søn af den legendariske bluesmusiker Luther Allison. Bernard har arvet sin fars musikalske genialitet og har opbygget sit eget navn som en fremtrædende skikkelse inden for moderne blues. Hans evne til at kombinere traditionelle bluesrødder med nutidige elementer og bandets energi skaber altid en eksplosiv oplevelse.

Tommy Castro’s varemærke er at levere den rå og ægte bluesoplevelse. Med sin vokal, guitarteknik og unikke sceneshow har Tommy begejstret musikelskere på tværs af generationer. Han har gennem 3 årtier etableret sig som en af bluesmusikkens mest markante skikkelser der har gjort ham til en yndling overalt på verdens største festivaler.

Fredag 10. november kl. 13  Tre stjerner i en pakke!
Dexter Allen er en sanger, og guitarist som modtog Jackson Music Award i 2008 for “Årets Mandlige Vokalist”. Samt i 2009 for “Entertainer of the Year”. Fra 2014 -2018 var han leadguitarist og bandleader for legenden Bobby Rush.
Marquise Knox er en musiker som har opnået stor anerkendelse for sin unikke evne til at skabe autentisk bluesmusik. Han har bl.a spillet med B.B. King og mange andre legender og han optrådt på utallige festivaler, bl.a. Blues Heaven i 2017.
Lady A er en Grammy-nomineret sangerinde, der er kendt for sin stærke vokal og sin autentiske tilgang til musikken. Hun blev i 2020 udnævt som “Best Performer of the Year,” og 2021 “Best Female Vocalist of the Year” af Washington Blues Society.

Derefter er det Dylan Triplett, udråbt som blues- og soul vidunderbarn.
En gang imellem vil en sangers stemme få dig til at stoppe op. Dette er tilfældet med det unge vokale kraftcenter Dylan Triplett, en 23-årig sanger fra i St. Louis med en eksplosiv vokal-spændevidde på fire og en halv oktav!

Dylan har efterladt publikum forbløffet over de seneste optrædener i Memphis, Clarksdale, St. Louis og på The Legendary Blues Cruice, og han er nu klar til at indtage Europa via Maskinhallen i Frederikshavn.

Lørdag 11. november kl. 12 
Doug MacLeod, er en blueslegende og vinder af fem Blues Music Awards og en af ​​USA’s mest berømte akustiske bluesmusikere. MacLeod er kendt for sin fremragende sangskrivning, guitartryllerier, varme sjælfulde vokal og uforglemmelige liveoptrædener. Han har udgivet 22 albums og hans sange er blevet dækket af mange, bl.a. Albert King, Albert Collins og Joe Louis Walker.

Mitch Woods, en amerikansk pianist, sanger og sangskriver, en institution på den amerikanske musikscene og er respekteret af musikere og fans over hele verden.
Woods blev hurtigt inspireret af pianister som Fats Domino, Professor Longhair og Ray Charles. Han har turneret med nogle af de største navne inden for blues og jazzmusik, inklusiv John Lee Hooker, James Cotton og Charlie Musselwhite.
Med sig har han Norges blueskonge og guitarvirtuos Vidar Busk, en af Skandinaviens mest anerkendte og respekterede bluesmusikere. Vidar har turneret og spillet sammen med nogle af de største navne i bluesmusikken, inklusiv Bobby Rush, James Cotton og Kenny Neal.

The Texas Horns, et af  USA’s bedste hornsektioner, bestående af tenor, barytonsax og trumpet. De har igennem 3 årtier spillet med alt og alle. TTH giver muligheden til de bands der ønsker at tilføje en ekstra dimension både fredag og lørdag.

Tilmeld nyhedsbrev