Bragr – Maskinhallen

Bragr

BRAGR er lyden af Skandinavien!
Brusende, bevægende, brillant underholdning, der begejstrer tilhørerne.

Bandet udgav ny plade, ”Live at Engelsholm Castle” i januar 2020!
Perry Stenbäck blev kåret som årets musiker/artist v. DMA Folk 2009 & 2019!

PERRY STENBÄCK: Nyckelharpa, guitar, og vokal
CHRISTINE DUEHOLM: Trommer, percussion og vokal
JESPER FROST BYLLING: Båndløs, akustisk bas og vokal/overtonesang
KRISTIAN BISGAARD: Piano og vokal

BRAGR giver den skandinaviske folkemusiktradition et nutidigt udtryk. Bandet spiller både traditionelle melodier og egne kompositioner. Musikken fremstår brusende og frisk, arrangementerne er spændende og overraskende. Musikerne fortæller indlevende om musikken og historierne giver tonerne endnu mere liv.

Perry Stenbäcks nyckelharpa (nøgleharpe), skaber den følelsesmættede lyd, der er selve drivkraften i den tradition BRAGR nyfortolker. Christine Dueholms lette og swingende trommespil, iblandet eksotiske perkussion-lyde, giver på en gang musikken struktur og farve. Jesper Byllings lyriske båndløse bas leverer et samlende drive og melodiske, pumpende baslinier. Kristian Bisgaard supplerer lydbilledet med sit smagfulde og kreative klaverspil. De flerstemmige vokaler bruges primært instrumentalt og er en del af BRAGR’s karakteristiske lydbillede.

BRAGR minder os om, hvem vi var og på mange måder stadig er. Det er lyden af Skandinavien  -vores tone i livet. Den kan både give os et opløftende smil på læben og lidt fugt i øjenkrogen.

Tilmeld nyhedsbrev