Dissing og Las Trio – Maskinhallen

Dissing og Las Trio

Der er sange, vi i Danmark faktisk er enige om at elske. Nogle er vi vokset op med, andre har vi mødt undervejs. Der findes sange, der sætter varigt præg på os der lytter.

Dissing & Las har åbnet for deres egen ønskekoncert.

“Vi sad en aften og drømte os hen.. Ah tænk, hvis det var os der havde lavet Barndommens Gade, …eller Når Lyset Bryder Frem, …eller den, …eller den. Og så blev vi enige om at lade som om. Og prøve at synge dem, som var det vores. Hvilket det jo på en måde også er. For det er sange vi allesammen ejer i vores hjerter.”

“Vi tager hvad vi vil fra vores egne album, og så de sange på dansk, vi bare MÅ have med denne aften. Hovedsageligt sange fra de sidste par århundreder, men det er ingen regel.”

“Vi vil gerne fremføre tekster med almen gyldighed og håb. Tekster som kan høres og forstås forskelligt, alt efter hvem man er. Holdningsfyldte uden at være fingerpegende, og som handler om rigtige mennesker og relationer. Smukke melodier med akkorder, der taler til noget basalt i os.”

Ubesværet elegance -og røverhistorier

Når Dissing & Las går på scenen i 2021 er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet. Sange og historier fører os ud i en fantasifuld version af voksenlivet, hvor lykke og hårde tider, og det ind imellem, kommer under kærlig behandling.

Der er ingen der spiller sammen som Dissing & Las. Den indbyrdes forståelse og smidige timing, der præger musikken, er i særklasse. Det muliggør turen mellem vidt forskellige sange, og mellem de tre vokalister, uden at den røde tråd brister.

Når trioen udvider…

Ved særlige lejligheder udvides Dissing & Lad med Jesper Elnegaard på trommer og Dan Hemmer på orgel.

Begge musikere har været med i det store hold, når Povl og drengene spillede festivaler og større indendørs koncerter.

De kender og forstår timingen, og løfter musikken videre uden at finesserne går tabt. Man må vel egentligt sige, at de tilføjer finesse.

Tilmeld nyhedsbrev