PLUS1 // Fællessang Ulla Brit og MC – Maskinhallen
 • Dato
  06/09/22
 • Koncertstart
  13.00
 • Opstilling:
  SIDDENDE UNUMMERERET
 • Doors:
  Kl. 12.00
 • Sted
  Maskinhallen
 • Billetpris
  180 kr.
 • Køb billet Tilkøb

PLUS1 // Fællessang Ulla Brit og MC

Når man synger sammen, hører man sammen. Vi kender det alle sammen. Følelsen af at synge i kor, mærke fællesskabet og være en del af noget, der er større end os selv.

Under ledelse af Ulla Britt Simonsen og M.C. Hansen skal vi synge lokale sange fra hele landet og nye fællessange skrevet til lejligheden

Når vi synger sammen, må vi kaste lidt af os selv ind i en fælles pulje- deri opstår en følelse af en slags forbundenhed (vi følges ad i ord, rytme og melodi). Lykkes det at trække vejret på samme tid og at ?finde ind i sangen samtidig?, så opstår ?fællessangen?, og det giver os følelsen af at løfte sammen, at være sammen om noget, at opleve, mærke og sanse på samme tid.

Ulla Britt Simonsen

Musikken hviler på en jazztradition blandet med højskolesangbog og nordiske klange. Hendes musikalske virke har betrådt flere genremæssige stier. I bagagen ligger 2 a capella jazz udgivelser, 5 udgivelser for børn, et EP elektroakustisk projekt med egne kompositioner på engelsk, et dansk album med fortolkninger af gamle rockklassikere og nu dette soloudspil i eget navn med egne tekster og musik.

“Jeg går efter enkeltheden og efter at finde musikken der, hvor den taler af sig selv. Med tiden er stræben efter perfektion og dygtighed blevet uvæsentligt for mig, for livet er alt andet end perfekt, og det skal man kunne høre i musikken. Det er interessant, hvis man som lytter kan genkende lidt af det, jeg synger om fra sit eget liv.”

MC Hansen

Det er de gode historier med finurlige detaljer om det store i det små, der er i fokus, når den prisvindende danske singer-songwriter M.C. Hansen går på scenen med sin makker Jacob Chano.

Den musikalske inspiration spænder fra amerikansk folk- og rockmusik til historiefortælling, højskolesangbogen Benny Andersen. Fra Woody Guthrie, Bob Dylan og Townes Van Zandt til Ulf Lundell og Allan Olsen. På Niels Hausgaardsk manér leverer M.C. Hansen alle sine historier med lige dele fortællelyst og humor.

M.C. Hansen fortæller:

?Der er historien om min morfar, der var postbud på den samme postrute i 42 år og døde midt i en sætning under sin guldbryllupstale til sin kone. Eller den om min hustru Carina, som jeg mødte som 16-årig i 76?eren mellem Faxe Ladeplads og Næstved. Eller den om Balle-Lars, der i 1858 skød og dræbte en enke i Ugledige og blev hovedperson i Danmarks næstsidste offentlige henrettelse.”

Modtaget følgende priser
Årets Sangskriver i Danmark ved DMA 2017
– DPAs Påskønnelseslegat 2018
– Vordingborg Kommunes Kulturpris 2019

Tilmeld nyhedsbrev