Kom og Dans – Maskinhallen

Kom og Dans

KOM OG DANS 2023-2024

Søndag 3. september 2023 Søndag 10. december 2023 Søndag 11. februar 2024 Program: 10.00 Vi åbner dørene 11.00 Workshop 12.00 Frokost 13.00 Bal 14.30 SLUT Priser: Workshop og bal: kr. 160,- Fællesspisning: kr. 120,- Drikkevarer kan købes i baren.

KOM OG DANS

Det er lige så enkelt, som det står i overskriften: Kom i Maskinhallen – og DANS! Vi gentager succesen fra sidste efterår – og inviterer til tre hyggelige arrangementer med workshop, mad og bal. Denne gang lægger vi de tre arrangementer på søndage fra kl 11.00 til 14.30 – det er der flere grunde til: Folk kommer langvejs fra – så derfor kan en hverdag være en udfordring. Og så har vi forsøgt at styre udenom arrangementer, der allerede er planlagt med dans andre steder i vores område. I denne sæson har vi lavet aftale med Kristian Bugge. Han kommer med tre af sine aktuelle ensembler:
  • Jensen og Bugge + gæster
  • Habadekuk
  • Jagdselskabet
Kristian Bugge er aktiv på især den danske, skandinaviske og nordamerikanske folkemusikscene, både som musiker og underviser. Han har specialiseret sig i de stærke danske folkemusiktraditioner og spiller med grupper som Jensen & Bugge, Gangspil, Kings of Polka. Kristian brænder for den traditionelle musik, men er også involveret i flere crossover projekter så som samarbejdet med den klassiske percusionist Ronni Kot Wenzell i duoen Wenzell & Bugge og i det danske folkemusik-big-band, Habadekuk. Workshop med Henrik Larsen Instruktør til workshop bliver Henrik Larsen. Henrik er en af de fremmeste instruktører i Danmark – og han har desuden gang i et stort dokumentationsprojekt, hvor målet er at få alle folkedanse filmet og beskrevet. Så – vi er i gode hænder (og fødder) med Henrik. Glæd jer til at møde ham. Fællesspisning Vi inviterer til fællesspisning, mad/buffet. Den kan du købe separat. I Maskinhallen serverer vi vegetar/klimamad. Vi bestræber os på at så meget som muligt er økologisk.


Program: 10.00 Vi åbner dørene 11.00 Workshop 12.00 Frokost 13.00 Bal 14.30 SLUT Priser: Workshop og bal: kr. 160,- Fællesspisning: kr. 120,- Drikkevarer kan købes i baren.

Tilmeld nyhedsbrev