Live podcast-koncert // Søren Krogh – Maskinhallen

Live podcast-koncert // Søren Krogh

Hvor kommer musikken fra?
Den danske musikscene blomstrer i al sin livsbekræftende mangfoldighed i disse år. Spillefolk, komponister og sangskrivere skaber masser af uundværlig værdi for publikum. 

“Hvor kommer musikken fra” er en lidt anderledes  LIVE-aften med interview og koncert fra scenen – der bliver til en podcast.

På forskellige spillesteder rundt i Danmark, sætter RadioFolk fokus på musikken, musikere og sangskrivere – denne aften altså i Maskinhallen.

“Vi er så heldige at have en kæmpestor understrøm at dygtige og meget forskellige komponister og sangskrivere, som skriver fremragende sange og instrumentalmusik indenfor en meget bred genre med rødder i roots, folk og folkemusik. Men det er sjældent, at den musik bliver spillet i radioen til den brede offentlighed”, udtaler Morten Alfred Høirup, der er vært for podcasten.

Dermed får en meget stor gruppe skabende kunstnere meget svært ved at blive hørt af det publikum, som jo bliver nødt til at kende til de pågældende kunstneres eksistens, for efterfølgende at kunne møde op og fylde spillestederne, når de spiller live rundt omkring i landet.

DENNE AFTEN…

I maskinhallen kan du denne aften opleve Søren Krogh – den nordjyske trubadour, sangskriver og ikke mindst historiefortæller, der har sin opvækst, rødder og liv med i sit musikalske værk. Søren har flere gange gæstet Maskinhallen – men i aften kan du altså komme et par spadestik dybere ned i Sørens univers og forhåbentlig lytte til nogle overraskende svar på: “hvor kommer musikken fra”?

Sådan foregår det:

Det første sæt er en blanding af interview og musik med aftenens kunstner. Der vil overordnet være tale om en fordeling på mindst 60% tale og højst 40% musik. Det hele vil tage plads på scenen og med den opstilling som bandet vil skulle bruge i andet sæt. 

Andet sæt er en regulær koncert, som publikum er vandt til at opleve på spillestedet.

Alt bliver optaget.

De færdige podcasts lægges på platform www.radiofolk.dk og facebook-siden www.facebook.com/radiofolk.dk. Podcastserien vil desuden kunne høres på bl.a. Spotify og iTunes.

Tilmeld nyhedsbrev