PLUS 1 / M.C. Hansen og Jacob Chano – Maskinhallen

PLUS 1 / M.C. Hansen og Jacob Chano

Prisvindende singer-songwriter og historiefortæller                                        

“Forestil dig John Steinbeck læse højt  på Benny Andersens terrasse, mens Povl Dissing fortæller jokes til Carl Nielsen, der spiller på klaveret” Det er de gode historier med finurlige detaljer om det store i det små, der er i fokus, når den prisvindende sangskriver og historiefortæller M.C. Hansen går på scenen med sin makker Jacob Chano.

Sprudlende fortælleglæde, awards og arven fra Bob Dylan

M.C. fortæller:

“Jeg er blevet klappet en del på skulderen gennem tiden – Jeg blev hædret som Årets Sangskriver ved Danish Music Awards Folk 2017, årets musikalske iværksætter i 2018 og samme år tildelte komponistforeningen DPA mig deres Påskønnelseslegat. I januar 2020 modtog jeg Vordingborg Kommunes Kulturpris for arbejdet med det danske sprog og historierne om det sted jeg kommer fra. Tak for det!

Jeg står i høj grad på skuldrene af amerikansk folk- og rockmusik som vi kender den fra  Woody Guthrie, Bob Dylan og Townes Van Zandt, men også højskolesangbogen, Benny Andersen og Carl Nielsen.

Jeg har siden 2004 haft fornøjelsen af at have min makker Jacob Chano med på scenen. Uanset om han spiller trommer, keyboard, klaver eller synger kor, gør han det i sangens tjeneste. Det er altid melodien der bestemmer. Jeg kender ingen andre musikere, der som Jacob ansvarsfuldt støtter op om melodien og lader sangene tage os og publikum nye steder hen aften efter aften.”

Læs mere om PLUS 1 koncerterne

 

Tilmeld nyhedsbrev