Mallemuk – Maskinhallen
 • Dato
  03/04/24
 • Koncertstart
  20.00
 • Opstilling:
  Siddende unummereret
 • Doors:
  Kl. 19.00
 • Sted
  Maskinhallen
 • Billetpris
  140 kr.
 • Køb billet Tilkøb

Mallemuk

Mallemuk giver den helt særlige fornemmelse af Norges kølige storhed i et naturligt kryds med opløftende folk-toner og velklingende danske tekster. En lyd, der er melankolsk i sin råhed, melodisk og klippefast i sin sikre håndtering af musikken, lydbilledet og ægtheden. En spændende og original stil, der trækker på lyden af nordisk folk.

Mallemuk er ved at slå sit navn fast som et af Danmarks bedste nye live-acts. Det vidner et stadigt voksende og loyalt publikum om, der, ligesom den brede anmelderskare, er svært begejstrede for bandets ægte nærvær, uforfalskede spilleglæde og vedkommende sange. Med en forkærlighed for det upolerede og ægte, er Mallemuk også en ægte historie, der tager udspring i at finde gnisten til musikken i en bjælkehytte i Norge ved de storslåede fjorde, for derefter at krydse et hav for at spille sin musik i Danmark.

Mallemuk er startet af Joakim Okkels og Michael Hornhaver, der sammen har skabt et musikalsk univers, de føler sig helt hjemme i. Deres sange vil lytteren noget, med historier, der kryber ind under huden smukt akkompagneret af akustiske, håndspillede instrumenter. Det er en stemning af stille vildskab, hvor afstanden mellem publikum og musikere forsvinder og man føler sig omfavnet af den autentiske lyd og deres måde, at formidle deres historier på.

Deres seneste album ”Alle Folk Slider” udkom i vinteren 2023 og er skrevet ud fra egne personlige fortællinger. Det er med inspiration fra livets mange facetter, med rørende, genkendelige og anderledes temaer, der har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene.

”Vi vil gerne dele håb og lave noget ægte. Hvis ikke vi har andet, så har vi hinanden, og vi kan vokse og gøre stort af småt, så selv det mindste kan være nok. Vi tror, at tiden kalder på noget ægte”, fortæller bandet.

Musikken skal med deres egne ord: “skæres ind til benet og det overfladiske skal væk”.
Mallemuk har siden 2020 udgivet flere singler, som i 2021 medførte nominering til GAFFA-prisen ”Årets Nye Danske Navn” og DMA Roots nominering til ”Årets Nye Danske Rootsnavn”

Om Mallemuk og deres aktuelle album ”Alle Folk Slider”, som har høstet stor ros blandt anmeldere, er bl.a. skrevet:
”Stor musikalitet hos mallemuk” – GAFFA

”Der venter en lyrisk og musikalsk oplevelse, som med stor sandsynlighed ender som et af årets fynske højdepunkter” – Simon Staun/Fyens Stiftstidende

Tilmeld nyhedsbrev