GRATIS: Mayquel Gonzales Kvartet – Maskinhallen
 • Dato
  22/02/23
 • Koncertstart
  19.30
 • Dørene åbner:
  Kl. 19.00
 • Sted
  Spar Nord, Frederikshavn
 • Hent billet Tilkøb

GRATIS: Mayquel Gonzales Kvartet

Carsten Kær trio feat Mayquel Gonzales Gonzales 

En Cubansk top trompetist gæster Danmark!

Det cubanske trompetist fænomen Mayquel Gonzales gæster Danmark, og spiller nu koncert i Frederikshavn i udsøgt selskab med pianisten Carsten Kær, bassisten Yasser Pino og trommeslageren Martin Andersen. Koncerten finder stede i Spar Nord, Frederikshavn i et samarbejde mellem Maskinhallen, JAZZ9TUS og Spar Nord.

Trioen, som senest havde besøg af den cubanske saxonist Carlos Miyares, har været heldige at få det cubanske trompet fænomen Mayquel Gonzales til Danmark og sammen spiller de en række koncerter som optakt til indspilningen af deres første album.

Mayquel Gonzales anses at være en af de nye helt store cubanske trompetister bevæger sig ubesværet i både klassisk musik, afrocubansk musik og jazz. Han har indspillet med turneret og på festivaller verden over med bl.a. Chucho Valdés, Ernan Nussa Lopez, Mezcla og Grupo Afrocuba og kan høres på indspilninger med bl.a. Silvio Rodriguez, Pablo Milanés og Alain Perez.

Repertoiret som de fire musikalske venner præsenterer, blander med elegance, humor og stort instrumentalt overskud, cubanske klassikere og latin jazz kendinge med originale kompositioner af orkestrets medlemmer og med deres fælles kærlighed til latinamerikansk musik og jazz skaber de musik med både intens energi, dybde og og varme.

Tilmeld nyhedsbrev