Mikael K & Landstrygerne – Maskinhallen
 • Dato
  04/04/24
 • Koncertstart
  20.00
 • Opstilling:
  Siddende unummereret
 • Doors:
  Kl. 19.00
 • Sted
  Maskinhallen
 • Billetpris
  160 kr.
 • Køb billet Tilkøb

Mikael K & Landstrygerne

Mikael K har de sidste tyve år udgivet musik via bandnavnet Klondyke. Nu kommer hans første soloalbum. STILLE URO udkom under Tønder Festival 2023.

I foråret 24 strejfer MIKAEL K og hans nye band LANDSTRYGERNE omkring i det lille kongerige.

Mikael K har skrevet sange om Manden på Gulvet og Maren i Kæret. Han har skrevet sange om de mennesker han har mødt og de steder han har boet. Sange om København; og sange om livet på landet – denne gang kommer sangene tættere på.

Nye sange – fra en moden ciskønnet hvid mand, der tager livet op til overvejelse.

Han er ikke sur, han er ikke bitter, men ser tingene i øjnene. Op- og nedture. Erkendelsen af at sorg og glæde går hånd i hånd her i livet. Han er midt i 50’erne og har stort set levet på samme måde hele livet. Han har sine små vaner og rutiner, og har skabt sig sit eget lille paradis. Han er i selvvalgt isolation. Men samtidig en livsnyder, en passioneret grubler. En mand, der trives bedst på hjemmebane. Når regnskabet gøres op, hvad vejer da tungest på vægtskålen?

De nye sange spænder vidt over kærlighedshymner til sange om drukture, om bondeanger, børn, brud og skilsmisser – og sange om at være fredløs og forsmået, og om storhedsvanvid og flugt – om en stille uro i en moden mands hjerte.

Der hviler en afdæmpet nordisk atmosfære for akustisk guitar, strygere og ekkomaskine over musikken – udover Mikael K’s poetiske og fabulerende tekstunivers.

På forårsturen 2024 er der intet mindre end verdenspremiere på den anmelderroste trubadur – og sangskrivers nye sange – sammen med hans nye band MIKAEL K & LANDSTRYGERNE:

Mikael K ; Sang, guitar, banjo
Liv Vester Larsen ; Bratsch
Anton Johannes Hejl ; Strygerbas, cello, theremin
Gæst Vincent ; Pianette

Tilmeld nyhedsbrev