Musikdirektør Rasmussens Balorkest

Maskinhallen og SQUEEZEBOX Roots & Traditional byder velkommen til en spændende eftermiddag i selskab med Musikdirektør Rasmussens Balorkester.

Orkesteret kommer, hvis coronarestriktionerne tillader det, til at gøre det de er bedst til; at spille op til dans. Undervejs vil orkesteret også undervise de der har lyst i at danse til musikken.

Glæd dig til et sjovt og festligt arrangement, hvor vi på moderne vis vender os mod tidligere tider – dengang man gik til bal, når man skulle feste.

Hvis coronarestriktionerne ikke tillader dans, afvikles arrangementet som en siddende koncert.

Musikdirektør Rasmussens balorkester er et af de få unge orkestre i landet, der dyrker den traditionelle folkedansemusik på et højt niveau. Trioen går til musikken med en blanding af nye idéer, højt humør og en kærlighed og respekt for traditionen.

Repertoiret er en blanding af de forskellige traditioner vi har mødt gennem vores tid som spillemænd og de egne af landet vi kommer fra.

Der er traditionel vestjysk musik efter Æ’Tinuser, Vendsyssel-musik i form af Svenske Niels og Fynsk folkemusik fra Hindsholm. I vores arbejde indgår også at udforske mødet mellem den traditionelle dansemusik og en række folkesange efter blandt andre Ingeborg Munch, der musikalsk ligger i samme genre.

Et bal med Musikdirektør Rasmussens Balorkester er fornøjeligt og får den dovne sved frem på panden.

 

Tilmeld nyhedsbrev