Stowel – Kwella – Fisker // Lønstrup Cafébio – Maskinhallen
 • Dato
  09/10/22
 • Koncertstart
  15.00
 • Opstilling:
  Siddende unummereret
 • Doors:
  KL. 14.00
 • Sted
  Lønstrup Café Bio
 • Billetpris
  120 kr.
 • Køb billet Tilkøb

Stowel – Kwella – Fisker // Lønstrup Cafébio

Tre guitarister udforsker de klanglige muligheder, det giver at arbejde med 18 strenge i stedet for seks. De vil inddrage udtryk og indtryk fra de mange muligheder, den elektriske guitar rummer, og repertoiret vil være egen kompositioner og nye arrangementer af andres numre.

Koncerten afholdes i Lønstrup Cafebio.

John Stowell
Stowell begyndte sin succesfulde karriere i begyndelsen af 1970’erne Flere år senere mødte han bassisten David Friesen i New York, og de dannede en duo, der indspillede og turnerede i syv år, med forestillinger i USA, Canada, Europa og Australien. Duoen er stadig aktiv tredive år efter deres første møde.

Stowell turnerer, indspiller og underviser internationalt. Han har været artist-in-Residence på skoler i Tyskland, Indonesien, Argentina, og i USA og Canada. Han har skrevet for en række magasiner, herunder ?Downbeat?, ?Guitar Player?, ?Canadian Musician?,?Soundcheck?(Tyskland ), og ?Guitar Club? (Italien).

Jens Christian Kwella
Kwella har de sidste 25 år bevæget sig indenfor alle jazzens genrer og spillet en lang række koncerter i ind- og udland. Derudover har en udgivet syv anmelderroste cd?er i eget navn, og er til daglig lektor i guitar på Det Jyske Musikkonservatoriums afdeling i Aalborg 

Jens Fisker
Jens Fisker er blevet anerkendt af mange danske jazzpriser, såsom Jazz Clash Prisen fra Sæby Jazzfestival 2015 og Årets Nordjyske Jazzmusiker i 2012. 

Livet ved Vestkysten og dens miljø har en meningsfuld indflydelse på outputtet for hans atmosfæriske kompositioner og musikalske energi. Musikken har en melankolsk karakter med en rå kant som Jens Fisker har medbragt fra hans år i Berlin og livet ved Vestkysten 

Tilmeld nyhedsbrev