Stamtræ-koncerter – Maskinhallen

Stamtræ-koncerter

MASKINHALLEN præsenterer et nyt, musikalsk koncertformat: STAMTRÆ.

Stamtræ er et musikalsk møde mellem to familier, der slutter sig til hinanden på scenen og skaber en unik aften i kraft deres musikalske forskelligheder med udgangspunkt i det de har til fælles. Ny musik opstår og gamle minder vækkes måske til live igen? Denne aften kan du opleve: 

Vi starter dette efterår med:

Paul Banks, et fyrtårn på den danske roots- og jazzscene gennem en menneskealder. Hans ekvilibristiske guitarspil og opfindsomme sangskrivning  har inspireret generationer gennem årtier og hans evner som sideman kan høres på indspilninger med blandt andre Sebastian, Kim Larsen og Pia Raug. Paul’s søn Peter Banks er uddannet banjospiller og kendes især fra sit band Twang, der spiller amerikansk old-time, bluegrass og countrymusik med stærkt fokus på snirklede vokalharmonier. 

Familien Banks møder ved denne STAMTRÆ-koncert familien Falgren med brødrene Bjarke og Jakob Falgren. 
 
Bjarke Falgren er utvilsomt sin generations fremmeste indenfor improvisation uanset instrument, men også som komponist er han i en liga for sig. Hans nære venskab med den gamle mester Svend Asmussen – parret med hans store musikalske overskud – placerer ham som naturlig arvtager inden for jazz og verdensmusik. Glæde, nærvær og en autentisk personlig musikalitet kendetegner Bjarkes optræden. Han flankeres af sin bror Jakob Falgren, der hvad angår musikalitet og personlig stil står skulder ved skulder med stil. Jakobs evner som bassist kan høres hos alt fra Savage Rose til Trentemøller, James Morrison og Pernille Rosendal. 

Tilmeld nyhedsbrev